Groot & Schagen
 
 
Home    Diensten     Materieel    Projecten     Kwaliteit    Contact  
       
   
    U bevindt zich hier: Home » Diensten    
 
 
 
 
Bel ons!  
     
Diensten  
 
   


De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf maakt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden voornamelijk gebruik van eigen materieel. Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Button Text
 

Grond- en waterwerken 

Bouwrijp maken van een bedrijfsterrein of het woonrijp opleveren van een perceel; wij staan tot u beschikking. Niet voor niets hebben wij een enorme ervaring op dat gebied. Daar kunnen onze opdrachtgevers van profiteren. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het aanbrengen van houten damwanden, beschoeiingen en steigers. Met De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf  legt u een stevige basis.

Grondwerken en waterwerken  
     

Bestratingen
 

Bestratingen

Goed straatwerk is een combinatie van handwerk en de inzet van machines. Ook kennis van materialen en ondergrond is noodzakelijk voor een goed resultaat. Onze stratenmakers verstaan hun vak. Ervaren mensen staan zij aan zij met jonge enthousiaste collega's. Ook wordt steeds meer gebruikt gemaakt van geavanceerde bestratingsmachines.

Button Text  
     

Rioleringen
 

Rioleringen

De aanleg van rioleringen is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Denk daarbij aan druk-, beton-, en PVC-rioleringen. Aan de basis van het leggen van rioleringen ligt een goed constructieplan. Of het daarbij gaat om een onderheide kokerriolering of een riool op tempex, wij hebben een brede ervaring. Onze rioleringen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en de gebruiksduur is hiermee gewaarborgd.

Button Text  
     

Sloopwerken
 

Sloopwerken

Slopen is meer dan bestaande bebouwing met de grond gelijk maken. Slopen is gebonden aan wet- en regelgeving zoals vergunningen en milieuvereisten. Daar komt veel bij kijken. Wij voegen daaraan toe vakmanschap. Vakmanschap door gescheiden afvoer van materialen en het juiste gebruik van moderne machines. Met De Groot & Schagen de beuk erin!

Button Text  
     

Bodemsaneringen
 

Bodemsaneringen

Ook de sanering van een vervuilde bodem of de afvoer van vervuilde grond is aan ons besteed. Geheel volgens de daaraan gestelde regels voeren wij deze werkzaamheden uit met een team van daarvoor opgeleide medewerkers. Met De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf aan de schoonmaak.

Bodemsaneringen  
     

   
   
 

 

   
 
 

ISO              VCA              SGS                    FUNDEON

 
 
     
     
 

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf
Lelystraat 93 I+J (tijdelijk)
3364 AH Sliedrecht

Telefoon: 0184 - 416 233
Fax: 0184 - 418 879
info@degrootschagen.nl

BTW: 009.711.983.B.01
KvK: 23061203